Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.08.2012 23:36 - Уеб дизайн. Изработка на сайт, поддръжка, оптимизация, реклама
Автор: websitedesign Категория: Технологии   
Прочетен: 847 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 11.09.2012 12:08


image

Уеб дизайн и изработка на интернет уеб сайт

 

Може ли да си представите живота без интернет? А може ли да си представите интернет без вашия уебсайт? Нашата работа е да ви помогнем да си представите вашия сайт, а след това ще направим така, че всички да го видят.

Вярвате ли, че клиентите ви могат да се удвоят или утроят само защото имате интернет уебсайт? Какво ще кажете ако вашите бъдещи клиенти намират нужната им информация без да ви безпокоят и се срещат с вас само за да сключат сделка . Т.е. броя на клиентите ви се увеличава, а работата ви не. Голяма част (а понякога и напълно) от вашия бизнес може да се автоматизира чрез подходящо програмиране на сайта ви.

Ако имате уебсайт, вашият бизнес работи дори когато вие спите или се забавлявате. Бизнесът ви е достъпен от всяка точка на земното кълбо.
image

Ако имате интернет страница, тя може да бъде вашата изложбена зала т.е. не е нужно да купувате или наемате помещение за тази цел и така да спестите доста пари.

За да притежавате интернет страници не е нужно да можете да програмирате и да разбирате от уеб дизайн. Това го можем ние. Вие просто трябва да искате да подобрите дейността си.

Ние ще се погрижим да представите вашата позиция или продукти по изящен начин, така че да се открои вашата индивидуалност.

Ако смятате, че ви е нужен уникален по вид и съдържание уебсайт, а не избран измежду определен брой шаблони и попълнен автоматично с вашите данни, ние ще го изработим специално за вас.

Можем да създадем, да поддържаме и да оптимизираме вашия статичен или динамичен интернет сайт. Нашата сила е в проектирането и изработването на уеб страници с уникално съдържание.

УСЛУГИ Изработка на сайт

Разработваме статични и динамични уеб сайтове с уникално съдържание и дизайн. Изработените от нас интернет страници са оптимизирани така, че да са разбираеми и функционални.  Още за уеб дизайна...


Оптимизация за търсещи машини

SEO (search engine optimization) или на български оптимизация за търсещи машини. Това е процес, при който се улеснява намирането на даден сайт от търсачките. Колкото един сайт се класира по-напред, толкова повече потребители ще го посетят.  Още...


Организиране на рекламни кампании

Ако смятате, че вашият бизнес се нуждае от популяризиране в интернет, можем да ви предложим няколко варианта за постигане на тази цел. Заедно ще открием, кой е най- ефективния метод и ще го приложим.  За кампаниите...


Поддръжка на уеб сайт

Ние ще се заемем с поддържането на уеб сайта ви. Има няколко важни причини за това: За поддръжката на уеб сайт...


Избор на домейн и хостинг

Най-просто казано домейн е вашата запазена марка в интернет. Това е вашият интернет адрес. За да имате сайт трябва да имате домейн. Така уеб сървърите ще могат да насочват посетителите към вашите уеб страници. Още за избора на домейн и хостинг...

 




Гласувай:
0




Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: websitedesign
Категория: Технологии
Прочетен: 9679
Постинги: 1
Коментари: 0
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031